“DON'T THROW YOUR FUTURE RECYCLE IT!” adlı e Twinning projemiz devam ediyor!

15.02.2024 38

DON’T THROW YOUR FUTURE RECYCLE IT!

Şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat Merkezi olarak Ekim ayında başlayan “GELECEĞİNİ ÇÖPE ATMA GERİ DÖNÜŞTÜR” adlı e Twinning projemiz kapsamında proje danışmanımız Ahu COŞKUN liderliğinde görevli öğrencilerimizle birlikte geri dönüşüm tesisini ziyaret ettik.

Öğrencilerimize sürdürülebilirlik ve geri dönüşümün önemi hakkında farkındalık kazandırmayı amaçlayan projemizin bu etkinliğinde öğrencilerimiz; atık maddelerin toplanması, ayrıştırılması ve işlenmesi sürecine bağlı olarak geri dönüşüm aşamalarına tanık oldular. Aynı zamanda yerinde gözlem yaparak; atıkların doğaya zarar vermesini engellemenin, doğal kaynakların korunmasına katkı sağlamanın ve çevre kirliliğini azaltmak amacıyla önemli bir çevresel uygulama olan geri dönüşümün önemi hakkında deneyim sahibi oldular.

Projemize desteklerinden ötürü kurum müdürümüz Hüseyin Serdar İLHAN’a teşekkür eder, öğrencilerimize ve danışman öğretmenimiz Ahu COŞKUN’a başarılar dileriz.

24-02-202424-02-202424-02-202424-02-2024